Bådsted Camping genåbner for sommersæsonen 2023 fra den 10. juli til og med den 12. august

Campingpladsen, der kan dateres tilbage til slut-tresserne, ligger indrammet af vandløb på begge sider omgivet af Nordbornholms smukke og klipperige natur, og råder alene over en lille eksklusiv grøn plet på kyststrækningen mellem Gudhjem, Tejn og Allinge med plads til 37 telte. Blot et stenkast herfra finder man den isolerede og fredfyldte Bådsted Strand med storslået udsigt over Østersøen og kystlinjen, som pladsen er direkte forbundet til gennem en hyggelig skovsti under trækronerne.

Selve pladsen rummer en servicebygning af ældre dato med bad, toiletter og et lille fælleskøkken, som har fået et frisk pust af nyt liv. Udenfor kan man slikke sol og nyde kolde drikkevarer i loungeområdet med pallemøbler, eller tilbringe hyggelige sommeraftener under havelys og halvtag.

Der er rig mulighed for forskellige dagsture med Bådsted Camping som fast base. Udover at være nabo til den naturskønne sprækkedal med Danmarks højeste vandfald, Døndalen, samt Bornholms Museum og de famøse helligdomsklipper, er Bådsted Camping forbundet til et net af cykel- og vandrestier, der breder sig udover over hele øen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores lille hyggelige campingplads.