Teltplads

Book

Obligatoriske felter efterfølges af *Reserver of 1 ledige pladser

0.000000E+0r ledig for valgte datoer

Priserne starter på:

Om

Bo i rolige og naturskønne omgivelser på en af vores teltpladser kun et stenkast fra den fredfyldte og isolerede Bådsted Strand med storslået udsigt over Østersøen og kystlinjen.

Selve pladsen rummer en servicebygning med bad, toiletter og et lille fælleskøkken, samt et overdækket fliseareal. Udenfor kan man slikke sol og nyde kolde drinks i vores loungeområde med pallemøbler, hvor vores kiosk og kaffebar også er at finde. 

Book en teltplads på et maksimalt mål af 4X5 meter for et startgebyr på 60 kr. og betal 100 kr. pr. nat for én voksen og 75 kr. for børn (0 – 11 år) pr. nat. 

5 Personer

Gratis WiFi

Kiosk & kaffebar 

200 m

Toilet & bad

Gratis parkering

Udendørs loungeområde

3000 m 

5 Personer

Toilet & bad

Gratis WiFi

Gratis parkering

Kiosk & kaffebar 

Udendørs loungeområde

200 m

3000 m 

Om området 

Campingpladsen, der kan dateres tilbage til slut-tresserne, ligger indrammet af vandløb på begge sider omgivet af Nordbornholms smukke og klipperige natur, og råder alene over en lille eksklusiv grøn plet på kyststrækningen mellem Gudhjem, Tejn og Allinge. Blot et stenkast herfra finder man den isolerede og fredfyldte Bådsted Strand med storslået udsigt over Østersøen og kystlinjen, som pladsen er direkte forbundet til gennem en hyggelig skovsti under trækronerne. 

Der er rig mulighed for forskellige dagsture med Bådsted Camping som fast base. Udover at være nabo til den naturskønne sprækkedal med Danmarks højeste vandfald, Døndalen, samt Bornholms Museum og de famøse helligdomsklipper, er campingpladsen forbundet til et net af cykel- og vandrestier, der breder sig udover hele øen.