Bådsted Sommerhus

Book

Obligatoriske felter efterfølges af *Reserver of 1 ledige pladser

0.000000E+0r ledig for valgte datoer

Priserne starter på:

Om boligen 

Stort og rummeligt sommerhus i bindingsværk med udsigt til skov, hav og Christiansø få hundrede meter fra Bådsted Strand. God beliggenhed i naturskønne omgivelser på den nordlige kystlinje mellem Allinge, Tejn og Gudhjem, der byder på mange fantastiske dagsture og events. Sommerhuset er renoveret for nyligt med fokus på naturlige lysindfald.

Velegnet til større selskaber på op til 8 personer med 4 soveværelser og stor stue med panorama udsigt på 1. sal.

Ophold på minimum 3 nætter er påkrævet. Andre regler gælder i sommerferien. 

Sengelinned og håndklæder kan tilkøbes til 150,00 DKK per person. Ønskes sengelinned og håndklæder bedes dette oplyst senest 7 dage inden ankomst per mail. 

185m²

8 Personer

Gratis WiFi

Vaskemaskine

Rygning forbudt 

200 m

4 Soveværelser 

2 Badeværelser 

TV

Opvaskemaskine

Kæledyr ikke tilladt

3000 m 

185m²

4 Soveværelser

5 Personer

Toilet & bad

Gratis WiFi

TV

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

Rygning forbudt

Kæledyr ikke tilladt

3000 m 

200 m

Om området 

Campingpladsen, der kan dateres tilbage til slut-tresserne, ligger indrammet af vandløb på begge sider omgivet af Nordbornholms smukke og klipperige natur, og råder alene over en lille eksklusiv grøn plet på kyststrækningen mellem Gudhjem, Tejn og Allinge. Blot et stenkast herfra finder man den isolerede og fredfyldte Bådsted Strand med storslået udsigt over Østersøen og kystlinjen, som pladsen er direkte forbundet til gennem en hyggelig skovsti under trækronerne. 

Der er rig mulighed for forskellige dagsture med Bådsted Sommerhus som fast base. Udover at være nabo til den naturskønne sprækkedal med Danmarks højeste vandfald, Døndalen, samt Bornholms Museum og de famøse helligdomsklipper, er Bådsted Sommerhus forbundet til et net af cykel- og vandrestier, der breder sig udover hele øen.